Efter vinter kommer vår…

Den som har varit in på den här sidan då och då har märkt att det inte har hänt så mycket… Och så har varit fallet, mycket har hänt för oss som förening, men inte på den här sidan.

Men men, nu är det dags att få ändring på det. Jag kommer inte lova en sprudlande aktivitet, men vi kommer hålla uppdateringar här om vad som händer. Så här kommer några saker att hålla i minnet om man är intresserad av vänsterpolitik i allmänhet och Vänsterpartiet Härnösand i synnerhet.

Nina Björk

Sambiblioteket Härnösand har bjudit hit Nina Björk, perfekt att gå och lyssna på den 10 april. Nina Björk har bland annat skrivit den feministiska huvudkudden ”Under det rosa täcket”, nu har hon kommit med en ny bok om vår tids konsumtionshysteri. Kom och lyssna!

Vinster i välfärden

Vårt nästa medlemsmöte kommer att handla om vinster i välfärden, både allmänt om problemet och hur det ser ut i Sverige, och sedan specifikt hur vi hanterar det i Härnösand. Vi träffas på Ängecenter, en lokal där även de som behöver hörslinga för att höra kan vara med, kl 18 den 28 april. Är du intresserad av vår politik? Kom dit! Annars kan du ta kontakt med ordförande.

1:a maj

Vi firar i år första maj på torget för oss som står till vänster, alla som definierar sig som mer vänster än Stefan Lövén kommer känna sig hemma! Brandtal utlovas! Tid kommer inom kort! Den stora frågan är helt enkelt om vi ska vara före eller efter sossarna… Styrelsen fattar beslut på söndag. Vad tycker du?

Väl mött!

PS, kolla gärna in Jonas Sjösteds blogg här till höger om bloggflödet DS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Vänsterpartiet Härnösand på Facebook