Vänsterpartiet visar Godheten av Stefan Jarl

Tidigare i år var det stora skriverier när Sveriges Television valde att inte visa filmen Godheten eftersom det är valår. Godheten är en film med tydlig kritik mot kapitalismen och det var tydligen fel att ha det i år. Vi i Vänsterpartiet Härnösand vill att fler ska kunna se filmen och även diskutera med regissören Stefan Jarl efteråt. Vi har därför hyrt biografen i Härnösand och bjuder in till bio i antikapitalismens tecken. Det hela går av stapeln den 27 augusti kl 1830. Biljetterna kommer att kosta 75:- och förköp kan göras på JA Ekolivs på Köpmangatan 9 i Härnösand. Välkomna till en intressant kväll med både film och samtal efteråt.

Se även vår affisch.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Vänsterpartiet Härnösand på Facebook