Nyheter
En bild över zoom möte

Årsmöte 2021

En bild över zoom möte

Söndag 28/3 höll vi årsmöte för Vänsterpartiet Härnösand. I och med detta möte blev det tydligt att vi tar ett viktigt kliv mot att vara ett starkt, feministiskt parti i Härnösand. Av fem ledamöter i styrelsen har vi nu fyra kvinnor.

Nytt förtroende för ordförande

Alireza Samadi fick förnyat förtroende att leda styrelsens arbete 2021. Det här är andra året i rad som Alireza väljs till ordförande.

 Jag är otroligt tacksam för det förtroende jag fått och jag ser fram emot att vi tillsammans ska ta viktiga steg i vår feministiska riktning och vid årsmötet visade vi att Vänsterpartiet i Härnösand har en stark feministisk röst, säger Alireza Samadi, ordförande.

Nya ledamöter och omval av ledamöter

De ledamöter som valdes in som nya medlemmar i styrelsen är Kristina Solberg, kassör och Natalia Sjöberg, ersättare.

Omval gjordes för Helena Grönhagen, vice ordförande, Janet Harling, ledamot, Karin Wester Lundquist, ledamot och Martin Neldén, ersättare. Så totalt består styrelsen av sju personer varav fem är kvinnor.

Vi ser fram emot att fortsätta driva våra viktigaste frågor i Härnösand. Vi vill till exempel se till att vår fråga om sex timmars arbetsdag blir verklighet, säger Helena Grönhagen, vice ordförande.

Revisorer och valberedning

Som revisorer valdes Åke Hamrin (omval) och Erik-Oscar Oscarsson (nyval). Även en Ny valberedning valdes; Michael Möller Christensen (omval) och Birgitta Alevård (nyval).

Tack till alla!

Ett stort tack till alla er som väljer att fortsätta på era poster. Vi vill också rikta ett mycket stort tack till er som också valt att kliva av era poster;

  • Lina Bergström
  • Carl-Fredrik Edgren
  • Lars-Gunnar Hultin
  • Erika Vesterholm

 

 

 

Kopiera länk