Pressmeddelande

Vänsterpartiet i Härnösand kliver fram som starkt feministiskt parti

Söndag 28/3 hölls årsmöte för Vänsterpartiet Härnösand. I och med detta möte blev det tydligt att Vänsterpartiet i Härnösand tar ett viktigt kliv mot att vara ett starkt, feministiskt parti. Av fem ordinarie ledamöter i styrelsen är fyra kvinnor.

Nytt förtroende för ordförande
Alireza Samadi som varit ordförande under 2020 fick förnyat förtroende att leda styrelsens arbete även 2021.

Jag är otroligt tacksam för det förtroende jag fått och jag ser fram emot att vi tillsammans ska ta viktiga steg i vår feministiska riktning och vid årsmötet visade vi att Vänsterpartiet i Härnösand har en stark feministisk röst, säger Alireza Samadi, ordförande.

Nya ledamöter och omval av ledamöter
De ledamöter som valdes in som nya styrelsemedlemmar är Kristina Solberg, kassör och Natalia Sjöberg, ersättare. Omval gjordes för Helena Grönhagen, vice ordförande, Janet Harling, ledamot, Karin Wester Lundquist, ledamot och Martin Neldén, ersättare. Så totalt består styrelsen av sju personer varav fem är kvinnor.

Vi ser fram emot att fortsätta driva våra viktigaste frågor i Härnösand. Vi vill till exempel se till att vår fråga om sex timmars arbetsdag blir verklighet, säger Helena Grönhagen, vice ordförande.

 Är du nyfiken?

Följ Vänsterpartiet Härnösand på Facebook eller Instagram. Eller kolla in här på hemsidan där kontaktuppgifter finns. Du får också gärna kontakta ordförande på telefon nedan.

Alireza Samadi
Ordförande
Vänsterpartiet Härnösand
Telefon: 073-020 00 51
E-post: [email protected]

Kopiera länk